Panun Tellu ( Alva)

Sukutaulu

 

2017-2018

Alvan ryhtyi itsenäisemmäksi ja siten haun laajuus parani mallikkaaksi. Alva on rehellinen haussa kuten myös ajossa, jopa sen verran että ei hauku ennen kuin on 100% varma jäniksen reitistä. Tämän takia Alva on kokeessa menettänyt paljon ajettuja minuutteja. Haukku on kaunis, kertova ja moniääninen. Hyvin narttumainen mutta kuuluvuus voisi olla parempi. Hukat selviävät yleensä hyvin.

Alva osallistui kahteen ajokokeeseen. Jäniksiä löytyi ja niitä ajettiin useastikin näkösalle mutta liika’rehellisyyden’ takia tulokset jäivät vaatimattomiksi.

Panun Tellu

Itse ammuin elämäni ensimmäisen jäniksen tänä kautena Alvan ajosta.

 

 

2016-2017

Alva hakee järkevästi ja pystyy ajamaan jo pitempiäkin ajoja. Helmikuun lopulla Alva osallistui Jämsässä ajokokeeseen menestyksellä BEAJ1 pistein 66,58.

Alva 2kk

Alva 2kk

Panun Tellu haimme Muhoksesta Pentti Nurron kennelista toukokuun puolessa  välissä 2015 ja tulokkaalle annettiin kutsumanimeksi Alva.

Alvan sukutaulusta löytyy paljon ajavia beaglejä monessa sukupolvessa.

Alva osoittautui jo kotimatkalla hyvin tasapainoiseksi beagleksi. Tauoilla  valtateiden välittömässä läheisyydessä nurmikolle jätetyty tuoksut kiinnostivat niin paljon ettei liikenteen pauke häirinnyt mitenkään. Pitkä kotimatka Kirkkonummelle sujui nukkessa suurimman osan ajasta.

11 viikkoisena Alva ajoi ensimmäistä kertaa jänistä, kokonaiset 5 minuuttia.

9 kk iässä Alva on ajanut useita kertoja jänistä. Haku on tehokasta ja johtaa ajoon.

Pari jänistä on ammuttu Alvalle josta toinen 2 tunnin haun ja 1,5 tunnin ajon jälkeen.

 

 

 

 

 

 

Sana on vapaa - ota kantaa ja kommentoi

*