Pentuja

FI KVA FI MVA Tavajs Vivalle ja Panun Turolle syntyi 3 uros- ja 2 narttupentua 27.7.2018

Kaikilla pennuilla on koti odottamassa kun muutto pentukodista koittaa.

Viva on neljävuotias kuuluvahaukkuinen narttu jonka merkittävimmät metsästysominaisuudet ovat hyvä into ja tehokas laaja haku. Viva osallistui Ajovoittajaotteluun vuonna 2017 sijoittuen toiseksi. Viva on Suomen  käyttö- ja muotovalio. Sivulla ’Meidän beaglet’ voit lukea enemmän Vivasta.

Turo on kolmevuotias lupaava uros jonka metsästysominaisuudet olen käynyt tarkistamassa ajokokeessa. Turo osoitti erinomaista metsästysintoa, erityisesti toisella erällä jäljettömässä maastossa uupumaton into ilmeni. Ensimmäisen erän ajo toi kokeen lopputtulokseksi pisteet 38,75.

Olen saanut seurata Turon kehitystä pennusta asti koska perheemme toinen beagle on Turon sisko Tellu.        Sisarukset ovat pienestä pitäen olleet erittäin järkeviä luonnonlahjakkuuksia metsästyksessä.

Viva ja Turo ovat molemmat todettu terveiksi MLS-testissä.

Tavajs Viva

Panun Turo

 

 

 

 

 

 

Pennut myydään metsästäviin koteihin jossa ollaan valmiit arvioimaan koiran metsästysominaisuuksia ajokokeissa ja ulkomuodon  näyttelyssä.

Kerron mielelläni koirien ominaisuuksista ja luonteesta joko s-postitse titirolin (at) gmail.com tai puhelimitse 050 338 8158

Titi Rolin, Kirkkonummi

 

 

 

Sana on vapaa - ota kantaa ja kommentoi

*